SHARE

În fiecare an, la data de 15 mai, este sărbătorită Ziua Internaţională a Familiei. Scopul acestei zile este de a sublinia importanţa familiei, în condiţiile în care, oamenii au început să se îndepărteze de instituţia numită „familie”. Anul trecut, pentru prima data, in Eforie, prescolarii gradinitelor Albatros din Eforie Sud si Delfinul din Eforie Nord, au sarbatorit aceasta zi. Prima editie a Festivalului local ,,FAMILIA MEA…SUNT EU’’, s-a desfasurat la Teatrul de Vara din Eforie Sud. Anul acesta, micii organizatori au pregatit a II a editie a festivalului si isi propun ca de anul viitor, festivalul local sa devina festival judetean.
Editia din acest an a Festivalului local ,,FAMILIA MEA…SUNT EU’’, s-a desfasurat sambata, 13 mai 2017, la Teatrul de Vara din Eforie Nord, si a avut trei sectiuni:
Prima sectiune – Program artistic ,,Noi va prezentam…’’ a cuprins diverse duete: copil alaturi de un membru al familiei.
Sectiunea Creatie plastica, intitulata ,,Familia mea…poveste fara sfarsit’’, a cuprins o sesiune de creatie plastica – desen, iar Sectiunea Fotografie, denumita sugestiv ,,Album de familie’’, a cuprins diverse fotografii reprezentative din viata de familie.
Partenerii evenimentului au fost Inspectoratul Scolar Judetean si Primaria Eforie in colaborare cu Casa de Cultura Eforie.

LEAVE A REPLY